Babagan awake dhewe

Quanzhou Pingtai Engineering Machine Co., Ltd. didegaké ing taun 1987, Sawise luwih saka 20 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi .Pingtai wis dadi anjog China lan Produsèn donya-kesuwur.Iki minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing integrasi mesin konstruksi lan manufaktur bagean peralatan lan penjualan jaringan.Perusahaan utamané mrodhuksi macem-macem jinis excavator bulldzers spare parts, lan produk kalebu undercarriager lan nyandhang bagean tahan etc..Perusahaan nggunakake teknologi produksi anjog….

Kabar

Produk Terbaru