Trek Roller Double Flange

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China

Jeneng merek: PT'ZM

Jumlah pesenan minimal: 1 PC

Kemampuan sumber: 10000 PCS / sasi

Price: Rembugan

Wektu pangiriman: 7-30 dina

Wektu pembayaran: L/CT/T

Istilah rega: FOB / CIF / CFR

Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Custom-made utawa OEM ditrima


Detail Produk

Tag produk

Apa fungsi track roller

Fungsi saka roller trek kanggo ngirim bobot saka buldoser menyang lemah.Nalika buldoser diluncurake ing lemah sing ora rata, roller trek nggawa pengaruh sing luar biasa.Mulane, dhukungan saka roller trek ageng.Menapa malih, yen kualitase kurang apik lan asring bledug, perlu sealing sing apik banget kanggo nyegah rereget, wedhi lan banyu supaya ora ngrusak.

Kaluwihan saka roller trek

Materi saka awak trek roller ditempa dening 40Mn2.lan perawatan panas lumahing HRC 48-55 ambane nganti 5-8mm.Ukuran mesin CNC presisi luwih akurat
Materi saka poros tengah roller trek palsu dening 42CrMo.The atose perawatan panas lumahing bisa tekan 48-55HRC More nyandhang-nolak.Kekerasan inti HRC 28 utawa ndhuwur ora gampang patah.Tempering 180 derajat sadurunge rampung.Lumahing poros tengah roller trek dipoles nganggo alat mesin CNC kanggo nggawe poros luwih alus.
Apron sealing dhuwur digunakake ing roller trek kanggo nyegah rereget, wedhi lan banyu saka ngrusak.
Roller trek nggunakake kualitas welding gesekan welding apik lan stabil, lan pangayoman lingkungan, ora polusi. Proses welding ora gawé kumelun utawa gas mbebayani, ora cipratan, ora cahya lone lan spark, ora radiation.Known minangka teknologi welding ijo saka sesok.

Track roller informasi rinci

produk
katrangan: TRACK ROLLER
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
rega: rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 10000 PCS / sasi
Bahan: 40Mn2/42Crmo
Teknik: Forging
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC48-55, ambane 5-8mm
Kualitas: operasi pertambangan
Wektu garansi: 1600 jam
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator
track roller

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita