Track Link Chain Majelis

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
Price: Rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
Wektu pangiriman: 7-30 dina


Detail Produk

Tag produk

Punapa punika prabédan antarane bulldozer lan excavator Track link chain perakitan Chain

Pasukan ing chain perakitan link excavator utamané longitudinal pasukan ndhukung, lan bagean digunakake klempakan ing silinder lengen amba lan ember.
Bulldozer utamane mlaku-mlaku, bobote luwih saka 20 ton ditambah tekanan beban lengkap gedhe banget, utamane liwat tarikan horisontal rantai kanggo nggawe kendaraan mlaku-mlaku, saengga kinerja umum rantai buldoser luwih apik tinimbang excavator, kualitas Material umume nyandhang-tahan 3MnB baja forging.
Ana longkangan antarane bobot lan bagean salib saka chain.Iku sampah chain bulldozer nalika digunakake ing excavator.Bakal njupuk kurang saka dawa kanggo chain excavator digunakake ing bulldozer.

Apa sing kaluwihan saka bulldozer track link chain perakitan

Bahan rantai 35MnB palsu, lan link lan pin 40Cr.Perawatan panas integral lan tempering, frekuensi medium internal lan eksternal.Polishing presisi internal lan eksternal nganti 0.2.Kabeh pangolahan diproses dening pusat mesin vertikal CNC.Supaya bisa entuk presisi sing dhuwur, luwih tahan nganggo, umur layanan luwih suwe.Sawise perakitan rampung, produk sing wis rampung ditembak maneh kanthi wutuh.Penampilan rantai kasebut digawe saka cat berbasis banyu sing ramah lingkungan kanthi adhesi sing luwih kuat, nggawe tampilan sakabèhé luwih apik lan dhuwur.

Lacak informasi rinci perakitan chain link

Informasi detail produk
katrangan: Track link chain perakitan MINING OPERASI
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
rega: rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 10000 PCS / sasi
Bahan: 35MnB / 40Cr
Teknik: Forging
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC45-55
Kualitas: operasi pertambangan
Wektu garansi: 1600 jam
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator
Chain

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita