Ember Pin Heavy Duty

Katrangan singkat:

Price: Rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
Wektu pangiriman: 7-30 dina
Wektu pembayaran: L/CT/T
Istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 PC
Kabisan sumber: 10000 PCS / month


Detail Produk

Tag produk

Video

Apa pin ember

Ember pin lan bucket bushing (sliding bearing) hinged Piece kasusun saka excavator, loaders, bulldozers, crane, beton pump truk lengen postur, overhead truk apa lan construction machinery piranti operasi umum digunakake piranti articulated, qualified articulated fitting clearance kudu cukup, reresik Pas bisa disimpen, grease kanggo mesthekake batang pipe lan poros lengen kanggo ngurangi nyandhang lan resistance ing relatif motion.The reresik Pas cukup saka bagean hinged bisa ninggalake papan tartamtu kanggo expansion termal kui nalika pin poros gerakane relatif menyang lengan poros, supaya minangka kanggo nyegah sintering.Yen longkangan nggeser punika super miskin, iku bakal nimbulaké batang pin lan poros lengan kanggo pas ngeculke, gawé geter, impact lan nyandhang eccentric, asil ing aggravation saka nyandhang utawa patah batang, lan malah timbal kanggo peralatan utama lan kacilakan pribadi.Over-miskin reresik engsel uga bakal nimbulaké penyimpangan lan goyang saka piranti operasi mesin construction, wIki bakal nyebabake nyuda akurasi lan efisiensi operasi. Mulane, njaga reresik engsel sing cukup minangka tautan penting kanggo nambah linuwih mesin konstruksi.

Apa kaluwihan kita kanggo ngasilake ember pin

Kita nggunakake lathe tliti CNC kanggo polish pin ember kaping pindho, supaya lumahing pin ember luwih Gamelan.Lan nindakake perawatan panas kanggo entuk hardness standar.Ana sewelas bagean saka lengen ember excavator sing kudu nggunakake pin ember, lan wangun lan ukuran pin ember saben bagean beda-beda.Perusahaan kita strictly miturut produksi teknologi asli.

Informasi detail ember pin

Informasi detail produk

katrangan: Ember PIN HEAVY DUTY
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model

rega: rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 10000 PCS / sasi

Bahan: 40Cr
Teknik: Forging
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC45-55

Kualitas: operasi pertambangan tugas abot
Wektu garansi: 24 sasi
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Model Ember Pin

MODLE

ITEM

NOMOR BAGIAN

UKURAN (MM)

E312D

1

086-2525

70X310

E312D

2

086-0523

65X415

E312D

3

086-0524

60X310

E312D

4

086-0523

65X415

E312D

5

1R-6226

80X410

E312D

6

127-3916

60X165

E312D

7

1R-6225

60X190

E312D

8

1R-6225

60X190

E312D

9

172-3080

80X630

E312D

10

172-3083

60X180

E312D

11

1R-6228

80X720

E330/E336D

1

251-2557

100X570

E330/E336D

2

251-2558

90X650

E330/E336D

3

189-3922

70X570

E330/E336D

4

251-2552

100X650

E330/E336D

5

5I-3299

120X622

E330/E336D

6

113-2963

90X280

E330/E336D

7

113-2963

90X280

E330/E336D

8

192-8321

110X960

E330/E336D

9

117-5435

100X275

E330/E336D

10

251-2547

80X260

E330/E336D

11

251-2542

120X1100

PC300/PC360

1

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

2

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

3

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

4

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

5

207-70-72312

110x565

PC300/PC360

6

207-70-61220

90x240

PC300/PC360

7

208-70-61240

100x270

PC300/PC360

8

207-70-61191

100x330

PC300/PC360

9

207-70-31172

100x980

PC300/PC360

10

207-70-61210

90x248

PC300/PC360

11

207-70-71130

110x1050

PC300/PC360

1

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

2

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

3

207-70-33140

90x530

PC300/PC360

4

207-70-73210

90x590

PC300/PC360

5

207-70-72312

110x565

PC300/PC360

6

207-70-61220

90x240

PC300/PC360

7

208-70-61240

100x270

PC300/PC360

8

207-70-61191

100x330

PC300/PC360

9

207-70-31172

100x980

PC300/PC360

10

207-70-61210

90x248

PC300/PC360

11

207-70-71130

110x1050

1496982898
1287627959
89722399

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita