Segmen Sprocket Ditempa

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
Merk: Caterpillar
Price: Rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan saka bagean sprocket

Forging babagan sprocket lan technique perawatan panas khusus, supaya tekan paling nyandhang-resistance lan ndawakake wektu urip kanggo extent maksimum.Vertikal mesin tengah produksi Processing CNC, nggawe ukuran luwih akurat, katon luwih ayu.
Duwe macem-macem pilihan. Segmen sprocket ditrapake kanggo model khusus crawler jinis excavator lan buldoser saka 0.8T nganti 100T.Iki digunakake digunakake ing buldoser lan excavator Uler, komatsu, Hitachi, Kobelco lan Hyundai dll.

Informasi rinci bagean sprocket

katrangan: CAT D11 Sprocket segmen MINING OPERASI
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
Merk: Uler
rega: rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 3000 PCS / sasi
Bahan: 35MnB
Teknik: Forging
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC48-55, ambane 5-8mm
Kualitas: operasi pertambangan
Wektu garansi: 1600 jam
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Kaluwihan Kita

· Pabrik Sale Langsung Kanthi Rega Cukup
· Pengalaman 34 Taun Ing Pabrik Suku Cadang Excavator & Bulldozer
· Katentuan Pembayaran Fleksibel Kalebu T/T, L/C lan Sateruse
· Tim Penjualan Profesional, Inspeksi Kualitas, Lan Laporan, Pandhuan Logistik Maritim
· Layanan Sawise Penjualan: Dhukungan Teknis, Dhukungan Online 24h

FAQ

Sampeyan A Trader Utawa A Pabrik?Lan Pambuka perusahaan?
QUANZHOU PINGTAI ENGINEERING MACHINE CO., LTD diadegaké ing taun 1987, Sawise luwih saka 20 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi .Pingtai wis dadi anjog China lan Produsèn donya-kesuwur.Iki minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing integrasi mesin konstruksi lan manufaktur bagean peralatan lan penjualan jaringan.
Perusahaan utamané mrodhuksi macem-macem jinis excavator bulldzers spare parts, lan produk kalebu undercarriager lan nyandhang bagean tahan etc..Perusahaan nggunakake teknologi produksi anjog, ntroduction saka peralatan produksi kelas kapisan internasional operasi mesin CNC lan teknologi deteksi majeng.

Kepiye Aku Bisa Mesthekake Bagean Iku Cocok karo Excavatorku?
Wenehi Nomer Model / Nomer Seri Mesin / Nomer Sembarang Ing Bagean Dhewe Utawa Ukur Bagean Menehi Ukuran Utawa Nggambar.

Sprocket

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita