Sajarah

Sejarah Kita

Picture

Perusahaan dagang TAIXING sing biyen dikenal adol aksesoris excavator lan buldoser menyang pasar domestik lan ngekspor produk menyang saindenging jagad.

Ing taun 1987
Picture

Iki ngganti jeneng PINGTAI engineering machine co., Ltd lan nggawe produsen spare parts excavator bulldozer profesional dhewe.

Ing taun 1997
Picture

Sertifikat ISO9001:2000 sistem sertifikasi mutu internasional

Ing taun 2008
Picture

Pembentukan peralatan perlindungan lingkungan pembuangan limbah industri.Pingtai Company sak tenane laku peradaban ekologis pikiraken Xi Jinping, mantep netepake konsep pembangunan ijo, lan nyoba sawijining paling apik kanggo nglawan perang nyegah lan kontrol polusi.

Ing 2015
Picture

Rawuh ing pameran mesin konstruksi teknik BUAMA ing Shanghai China

Ing 2016
Picture

Rawuh ing pameran mesin konstruksi teknik INTERMAT ing BANGKOK Thailand

Ing 2017
Picture

Rawuh ing pameran mesin konstruksi teknik BUAMA ing Shanghai China

Ing 2018
Picture

Rawuh ing pameran mesin konstruksi teknik INTERMAT ing BANGKOK Thailand

Ing 2019
Picture

Kita tansah ing dalan

Ing 2021