Babagan awake dhewe

Quanzhou Pingtai Engineering Machine Co., Ltd.

photo for manufcturer landscape

Sapa kita

Quanzhou Pingtai Engineering Machine Co., Ltd. didegaké ing taun 1987, Sawise luwih saka 20 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi .Pingtai wis dadi anjog China lan Produsèn donya-kesuwur.Iki minangka perusahaan modern sing spesialisasine ing integrasi mesin konstruksi lan manufaktur bagean peralatan lan penjualan jaringan.

Sapa kita

Perusahaan utamané mrodhuksi macem-macem jinis excavator bulldzers spare parts, lan produk kalebu undercarriager lan nyandhang bagean tahan etc..Perusahaan nggunakake teknologi produksi anjog, ntroduction saka peralatan produksi kelas kapisan internasional operasi mesin CNC lan teknologi deteksi majeng.

Sapa kita

Pingtai perusahaan njunjung "integritas basis, kualitas minangka ROOT" saka prinsip dhasar, karo macem-macem sugih produk, rega cukup, wektu pangiriman njamin karo banget sawise layanan.Produk diekspor menyang kabeh ndonya, timbal balik lan entuk manfaat, pembangunan win-win, bebarengan kanggo nggawe kesempatan kerjasama sing apik lan duwe masa depan sing luwih apik.

Apa sing kita lakoni
Perusahaan Pingtai duwe manajemen modern lan tim personel teknis senior, manajemen sing sampurna, peralatan canggih, teknologi kelas siji, kesejahteraan lengkap. -term kerjasama apik.Kualitas produk wis tekan tingkat majeng internasional.
Merek "PTZM" ditrapake kanggo Komatsu, Uler, Volvo, Hitachi, Hyundai, Kato lan mesin konstruksi sing misuwur ing donya.Standar teknis, produksi lan pengawasan produk nganggo mode manajemen Jepang, lan kualitas tekan standar OEM.Produk diekspor menyang Asia Tenggara, Jepang, Korea, Eropa, Timur Tengah, Amerika lan negara liya.

Company office

Apa milih kita

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan manufaktur nganggo mesin CNC presisi dhuwur

Kekuwatan R&D sing kuwat

Insinyur kita duwe pengalaman praktis pirang-pirang taun lan wis ngembangake akeh produk anyar kanggo para pelanggan. Teknologi wis diakoni lan reputasi apik dening pelanggan. perawatan, mesin, testing fisik lan kimia, kabisan kontrol kualitas. Wiwit diwiwiti, kemampuan saingan PINGTAI tansah dianggep dadi teknologi.

Kontrol kualitas sing ketat

Bahan mentahan utamane tempa baja bunder lan casting presisi lan bisa digunakake ing operasi pertambangan.
Perusahaan duwe tim testing profesional, produk liwat testing produk setengah rampung lan testing produk rampung.

OEM & ODM Ditampa

Ukuran lan wujud sing disesuaikan kasedhiya.Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan, ayo bebarengan nggawe urip luwih kreatif.

wfff