Ember Untu Tugas Abot

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China
Jeneng merek: PT'ZM
Price: Rembugan
Rincian kemasan: Kasus kayu lapis
Wektu pangiriman: 7-30 dina
Wektu pembayaran: L/CT/T
Istilah rega: FOB / CIF / CFR


Detail Produk

Tag produk

Apa aliran proses untu ember excavator

Aliran proses untu ember excavator: pengecoran pasir, pengecoran tempa, pengecoran presisi.
Waos ember excavator minangka bagean konsumsi penting ing excavator.Iku padha karo untu manungsa.Iki minangka untu ember kombinasi sing kasusun saka basa untu lan tip untu, lan loro kasebut disambungake karo poros pin.Amarga ember waos nyandhang bagean Gagal tip waos, anggere panggantos tip bisa.
Klasifikasi miturut lingkungan panggunaan untu ember excavator.Untu ember excavator bisa dipérang dadi watu watu (digunakake kanggo bijih wesi, bijih watu, lan sapiturute), untu earthwork (digunakake kanggo ngeduk lemah, wedhi, lan sapiturute), untu conical (digunakake kanggo tambang batu bara).
Untu ember Excavator bisa dipérang dadi untu ember pin horisontal (Hitachi excavator), horisontal pin ember untu (Komatsu excavator, Caterpillar excavator, Daewoo excavator, Kobelco excavator, etc.), rotary ngeduk ember untu (V seri ember untu).

Informasi rinci babagan untu ember

produk
katrangan: OPERASI TAMBANG UNTU EMBUR TUGAS BERAT
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model
rega: rembugan
Rincian kemasan: Kasus plywood
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 10000 PCS / sasi
Bahan: Baja paduan
Teknik: Presisi Casting / Forging
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC45-55
Kualitas: operasi pertambangan tugas abot
Wektu garansi: 24 sasi
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Abang utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Penggali

Carane ngadili unqualified ember untu saka excavator

Untu ember excavator ing kahanan kerja normal sajrone 3 dina (udakara 36 jam) bakal gagal dadi produk sing ora cocog.Ana goresan furrow sing jelas ing permukaan untu ember lan deformasi plastik cilik ing tip.Analisis pasukan saka pasuryan kerja waos ember lan kontak obyek digali, ing proses penggalian lengkap ing macem-macem orane tumrap sekolah saka kaku beda, bagean tip saka kontak pisanan karo lumahing materi, amarga kacepetan cepet, tip saka ember. waos kanthi impact kuwat.Yen asil untu ember kurang, bakal ngasilake deformasi plastik ing pucuk.Unqualified ember untu padha digiling, polesan lan corroded, lan ketemu werna abu-abu cahya watara lan peteng ing tengah, nuduhake yen untu ember padha cast sisipan.Komponen paduan utama (fraksi massa%) yaiku 0.38C, 0.91Cr, 0.83Mn lan 0.92Si.Sipat mekanik saka bahan logam gumantung saka komposisi lan proses perawatan panas saka pabrik materi.

Apa kaluwihan produksi untu ember excavator perusahaan kita

Analisis kinerja waos ember dening MLD-10 nyandhang test machine wear test.Ketahanan nyandhang matriks lan sisipan luwih apik tinimbang baja 45 sing dipateni ing kondisi nyandhang impact cilik.Ing wektu sing padha, resistance nyandhang matriks lan sisipan beda.Matriks tahan nyandhang tinimbang sisipan.Komposisi ing loro-lorone matriks lan sisipan cedhak karo untu ember.Insert ing waos ember utamané kanggo muter peran wesi kadhemen.Sajrone proses casting, gandum matriks wis olahan kanggo nambah kekuatan lan nyandhang resistance.Amarga pengaruh casting panas, sisipan gawé struktur padha ing welding panas zona kena pengaruh, kang ora muter peran ing nambah resistance nyandhang.Yen perawatan panas sing cocog ditindakake sawise casting kanggo nambah struktur sisipan, resistensi flax lan umur layanan untu ember bakal saya tambah akeh.

FAQ

1.Sampeyan pedagang utawa pabrik?
Kita minangka produsen kanthi hak ekspor.Pabrik kita dumunung ing kutha Quanzhou Nanan provinsi Fujian China.Kita duwe pengalaman luwih saka telung puluh taun ing industri iki.
2. Kepiye carane aku yakin manawa bagean kasebut cocog karo buldoserku?
Mangga sugesst kita nomer model utawa nomer asli saka bagean, kita bakal nyedhiyani gambar utawa ngukur ukuran fisik lan konfirmasi karo sampeyan.
3. Apa pesenan minimal sampeyan?
Iku gumantung ing jenis produk sing sampeyan tuku.Yen produk biasa lan kita duwe saham, ora perlu MOQ.
4. Apa sampeyan bisa mbantu para pelanggan ngembangake produk anyar?
Departemen pangembangan teknis kita khusus ngembangake produk anyar kanggo para pelanggan.Pelanggan kudu nyedhiyakake gambar, dimensi utawa conto nyata kanggo referensi kita.
5. Apa wektu timbal sampeyan?
Wektu pangiriman normal kira-kira sewulan, Yen kita duwe saham sajrone seminggu
6. Kepiye babagan syarat pembayaran?
T / T utawa L / C.istilah liyane uga rembugan.
7. Bisa nggawe produk karo merek kita?
Manawa, kita olèh kerja sama minangka layanan khusus.
OEM / ODM olèh, Saka konsep kanggo barang rampung, kita nindakake kabeh (desain, review prototipe, perkakas lan produksi) ing pabrik.

Layanan kita

1. Garansi siji taun, panggantos gratis kanggo sing rusak kanthi umur nyandhang ora normal.
2. Kustomisasi produk OEM / ODM order.
3. Nyedhiyani dhukungan teknis online utawa video kanggo para pelanggan.
4. Mbantu sampeyan ngembangake pasar kanthi kualitas lan layanan sing paling apik.
5.VIP perawatan kanggo agen eksklusif kita.

Photo for adapter
Photo for teeth RC (2)
Photo for teeth RC (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita