Sprocket Hub Rantai Kab

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China

Jeneng merek: PT'ZM

Jumlah pesenan minimal: 1 PC

Kabisan sumber: 10000 PCS / month

Price: Rembugan

Wektu pangiriman: 7-30 dina

Wektu pembayaran: L/CT/T

Istilah rega: FOB / CIF / CFR

Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

 

 

 

 


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur sprocket hub chain

    Roda nyopir kasusun saka motor lumampah, mekanisme deceleration lumampah lan sprocket.Tekanan hidrolik saka pompa otonom bisa diputer dening motor lumampah lan decelerated dening mekanisme deceleration lumampah.Sprocket dumunung ing ngarep lan mburi kendaraan kanggo nyopir ril.
    Proses produksi liwat proses quenching lan tempering profesional, kanggo njamin sifat mekanik sing apik, kekuatan dhuwur lan resistensi lentur sing unggul, tahan kanggo fraktur lan nyandhang.
    * Nganggo pusat mesin majeng lan mesin bubut CNC vertikal kanggo nyukupi syarat presisi.
    * Kontrol kualitas sing ketat, saka bahan mentah nganti kemasan.
    * Kekerasan lumahing HRC50-60, nyuda nyandhang lan luh, ndawakake umur layanan, lan nambah nilai produk kanthi maksimalake daya tahan produk.ril mimpin dening sprocket diinstal ing Nihan kanggo éling mlaku excavator kang.Sprocket hub chain minangka roda khusus

    Carane Chain Hub Sprocket lan Drive Wheel Motor Work

    Driving wheel: Roda nyopir dumunung ing mburi pigura X.Roda nyopir kasusun saka motor lumampah, mekanisme deceleration lumampah lan sprocket hub Chain .Tekanan hidrolik saka pompa otonom bisa diputer dening motor lumampah, kang decelerated dening mekanisme deceleration lumampah.Banjur, dering pindah mlaku sing dipasang ing cangkang nyopir trek lan rel chain kanggo nyadari mlaku excavator.
    Driving wheel: Roda nyopir dumunung ing mburi pigura X.Roda nyopir kasusun saka motor lumampah, mekanisme deceleration lumampah lan sprocket hub Chain .Tekanan hidrolik saka pompa otonom bisa diputer dening motor lumampah, kang decelerated dening mekanisme deceleration lumampah.Banjur, dering pindah mlaku sing dipasang ing cangkang nyopir trek lan rel chain kanggo nyadari mlaku excavator.
    Siji sisih setir nyopir kudu tansah ing mburi, amarga iku langsung tetep ing pigura X tanpa fungsi panyerepan kejut.Yen setir nyopir gerakane ing ngarep, iku bakal ora mung nyandhang ora normal ing nyopir ring pindah lan chain alur, nanging uga duwe efek salabetipun ing pigura X, kang bisa duwe retak awal lan masalah liyane.Protektor motor mlaku kanggo nglindhungi motor lan ruang internal bisa nyimpen sawetara rereget lan kerikil, bakal mbebayani kanggo mlaku pipa lenga motor, kelembapan ing lemah bakal korosi pipa, kerikil gabungan bakal melu gangguan sing disebabake nganggo pipa. bocor, supaya ajeg mbukak piring njaga ngresiki rereget saka njero.Nalika ngganti lenga transmisi pungkasan, excavator kudu diparkir ing lemah sing rata, lan transmisi final kudu diuripake menyang port discharge lenga ing ngisor lan jejeg ing lemah.Nalika ngisi bahan bakar, ngencengi plug meneng discharge lenga, ngisi bahan bakar saka ndhuwur port pengisian bahan bakar, lan lenga bisa mili metu saka port pengamatan tengah.

    Dimensi Utama saka Instalasi

    Drawing for chain hub sprocket

    Informasi detail sproket hub rantai

    katrangan: Chain hub sprocket forging / casting tugas abot
    Panggonan asal: Cina
    Jeneng merek: PT'ZM
    Nomer model
    Merk:
    rega: rembugan
    Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
    wektu pangiriman: 7-30 dina
    Istilah pembayaran: L/CT/T
    istilah rega: FOB / CIF / CFR
    Jumlah pesenan minimal: 1 pc
    Kapabilitas sumber: 10000 PCS / sasi
    Bahan: ZG35SiMn
    Teknik: Casting / Forging
    Rampung: Gamelan
    kekerasan: HRC50-52
    Kualitas: operasi pertambangan heavy duty
    Wektu garansi: 1600 jam
    Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
    warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
    Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita