Operasi Penambangan Carrier Roller

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China

Jeneng merek: PT'ZM

Jumlah pesenan minimal: 1 PC

Kapabilitas sumber: 2000 PCS / sasi

Price: Rembugan

Wektu pangiriman: 7-30 dina

Wektu pembayaran: L/CT/T

Istilah rega: FOB / CIF / CFR

Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Custom-made utawa OEM ditrima


Detail Produk

Tag produk

Apa fungsi saka roller Carrier?

Fungsi rollers operator kanggo nindakake link trek munggah, nggawe bab tartamtu disambung tightly, lan ngaktifake mesin kanggo bisa luwih cepet lan luwih ajeg.Produk kita nggunakake baja khusus lan diprodhuksi dening proses anyar.Saben prosedur ngliwati pemeriksaan sing ketat lan properti saka resistance compressive lan resistance tension bisa dipesthekake.

Kaluwihan saka roller Carrier?

Materi saka awak roller operator ditempa dening 40Mn2.lan perawatan panas lumahing HRC 48-55 ambane nganti 5-8mm.Ukuran mesin CNC presisi luwih akurat
Batang tengah saka materi roller operator punika 42CrMo lan palsu .The atose perawatan panas lumahing bisa tekan 48-55HRC More nyandhang-nolak.Kekerasan inti HRC 28 utawa ndhuwur ora gampang patah.Tempering 180 derajat sadurunge rampung.Lumahing poros tengah roller operator dipoles nganggo alat mesin CNC kanggo nggawe poros luwih alus.
Apron sealing dhuwur digunakake ing roller operator kanggo nyegah rereget, wedhi lan banyu supaya ora ngrusak.
Roller operator nggunakake kualitas welding gesekan welding apik lan stabil, lan pangayoman lingkungan, ora polusi.Proses welding ora gawé kumelun utawa gas mbebayani, ora cipratan, ora cahya lone lan spark, ora radiation.Known minangka teknologi welding ijo saka sesok.

Carrier roller informasi rinci

katrangan: CAT D11 CARRIER ROLLER MINING OPERASI
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model
Merk: Uler
rega: rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 2000 PCS / sasi
Bahan: 40Mn2/42Crmo
Teknik: Forging
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC48-55, ambane 5-8mm
Kualitas: operasi pertambangan
Wektu garansi: 1600 jam
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator
Carrier roller (2)
Top roller (2)
carrier roller
Top roller

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita