Warta Industri

  • Bulldozer Cat D11 anyar ngasilake produktivitas sing luwih dhuwur kanthi biaya sing luwih murah

    Bulldozer Cat D11 anyar ngasilake produktivitas sing luwih dhuwur kanthi biaya sing luwih murah

    D11 utamané dipigunakaké kanggo mindhah jumlah gedhe saka materi (lemah, rock, agrégat, lemah, etc.) liwat jarak cendhak ing panggonan relatif sempit.Contone, asring digunakake ing tambang.D11 paling umum digunakake ing kehutanan gedhe, pertambangan lan operasi tambang.Saiki...
    Waca liyane
  • 200 ton Komatsu excavator kanggo ngurangi biaya operasi

    200 ton Komatsu excavator kanggo ngurangi biaya operasi

    Excavator/forklift pertambangan PC2000-8 Komatsu dirancang kanggo nyuda biaya operasi liwat efisiensi bahan bakar sing apik lan gampang perawatan.Mesin 200 ton iki kasedhiya ing konfigurasi backhoe lan loading shovel lan uga aman, nyaman lan lingkungan ...
    Waca liyane
  • Prekara sing kudu digatekake ing pilihan trek sing ndhukung tugas berat

    ahli industri nggunakake rollers kanggo ngatasi macem-macem tantangan.Nanging, milih setir support tengen kanggo aplikasi gumantung ing sawetara anggit, kalebu: Apa jinis mbukak sampeyan pengin pindhah?Rakitan roda dhukungan trek dirancang kanggo ndhukung salah siji ...
    Waca liyane
  • Apa sprocket lan segmen

    Sprockets pisanan dicetak utawa dipalsukan, banjur mesin lan kena perawatan panas khusus.Yen ora cukup karbon ing baja, bakal dadi brittle nalika hardening.Yen mung hardening lumahing, banjur sprockets utawa sprockets bisa atos banget cepet Ove ...
    Waca liyane
  • Wadah pisanan ing 2022

    Wadah pertama ing taun 2022. Matur nuwun kanggo dhukungan pelanggan lan pangenalan kualitas produk kita
    Waca liyane
  • Apa idler ing excavator lan buldoser

    Apa idler ing excavator lan buldoser

    Roda idler sing diprodhuksi dening Pingtai bisa digunakake ing kisaran 0,8-200 ton. Desain lan proses manufaktur otomatis paling anyar njamin kualitas produk. .
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngenali pola nyandhang sprocket lan segmen?

    Kepiye cara ngenali pola nyandhang sprocket lan segmen?

    A sprocket punika pindah logam dumadi saka ring utama logam utawa hub komprèsi karo bolongan bolt lan ring gear.Sprockets bisa ngaco langsung utawa dipencet ing hub drive mesin, biasane digunakake ing excavator.Kaya sprocket, sprocket kasusun saka logam ...
    Waca liyane
  • Carane njaga long-term out of service buldoser tips aksesoris

    Carane njaga long-term out of service buldoser tips aksesoris

    Tekane buldoser mbantu kita ngatasi masalah ngeduk bumi lan watu.Nanging buldoser ora bakal digunakake kanggo sawetara wektu amarga musim ganti. Apa sampeyan ngerti ...
    Waca liyane
  • Carane mbedakake kaluwihan lan cacat aksesoris bulldozer

    Carane mbedakake kaluwihan lan cacat aksesoris bulldozer

    Bagean kualitas dhuwur minangka basis kanggo njamin operasi normal peralatan mesin konstruksi, nanging amarga pangopènan kabutuhan mesin lan kapentingan drive, supaya pasar duwe macem-macem kualitas sing ora rata saka bagean mesin konstruksi sing diimpor.Lea...
    Waca liyane
  • Apa efek saka baja lantai ing kualitas spare parts mesin construction

    Apa efek saka baja lantai ing kualitas spare parts mesin construction

    "Baja lantai nuduhake baja sampah minangka bahan mentahan, nggunakake frekuensi daya, frekuensi medium induksi tungku peleburan rodok olo, produk baja kualitas kurang". Lan mbusak orane katrangan saka eliminasi: "eliminasi produksi baja lantai, ingot baja utawa terus c ...
    Waca liyane
  • Carane njaga lan ngatur sasis bulldozer crawler

    Carane njaga lan ngatur sasis bulldozer crawler

    Bulldozer Crawler minangka peralatan tambahan sing ora bisa dipisahake ing teknologi pertambangan. Tambang saiki nggunakake merek kayata Komatsu Caterpillar. Biaya pangopènan bagean undercarriage taunan saka bulldozer crawler iki kira-kira 60% saka total biaya pangopènan.
    Waca liyane
  • Carane njaga bagean undercarriage excavator

    Carane njaga bagean undercarriage excavator

    Sadurunge kita wis ngomong bab akeh bab pangopènan excavator, dina iki kita pirembagan bab apa excavator chassis kudu maintained lan maintained.Chassis perlu kanggo njaga apa-apa luwih saka support roller , Carrier roller , sprocket, idler lan track chain assemb...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2