Dulldozer Idler ngarep

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
Merk: Caterpillar
Price: Rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut


Detail Produk

Tag produk

Video

Kaluwihan saka Idler

1. Badan rodha produk kita digawe saka 35SiMn kanthi kekerasan HRC55-58 lan jerone tekan 6-8mm, sing luwih tahan nganggo.Bahan poros tengah kanggo baja 42Crmo ora gampang pecah.Supaya umur layanan produk luwih suwe.
Bahan sing digunakake ing pirang-pirang produk ing pasar yaiku baja 50Mn lan 45 #, sing ora bisa nyukupi syarat resistensi nyandhang lan gampang patah.
2.Teknologi kita nggunakake forging lan casting presisi, produksi mesin vertikal CNC.
Precision casting ndadekake awak rodha Kapadhetan dhuwur, ora pori lan ora gampang kanggo bocor gas.
Mesin vertikal CNC digunakake kanggo ngontrol ukuran produk sing luwih akurat lan kelancaran finish sing luwih dhuwur.Lan peralatan luwih apik, operasi aman, efisiensi produksi luwih dhuwur,
3. Gambar teknis produk yaiku ukuran asli 1: 1.Iki ora bakal katon nalika panyimpangan ukuran tuku pelanggan ora bisa diinstal.
4.We duwe tim QC profesional, lan kanggo tindakake munggah testing produk, testing produk setengah rampung lan rampung lan gawé laporan.
Kabeh produk duwe nomer ID dhewe.Nalika pelanggan menehi saran masalah produk, kita bakal nemokake deklarasi tes QC sing cocog miturut nomer ID produk, golek masalah lan entuk solusi.

Apa fungsi IDLER?

Fungsi lan idler yaiku kanggo nuntun tautan trek supaya bisa mlaku kanthi lancar lan nyegah dislokasi. Idler uga nggawa bobot lan mulane nambah tautan trek sing nyuda tekanan lemah. Ana uga lengen ing tengah sing ndhukung link trek lan nuntun loro sisih.Sing luwih cilik jarak antarane idler lan track roller, luwih apik orientasi kasebut.

Informasi rinci IDLER

Informasi detail produk  
katrangan: CAT D11 FRONT IDLER DULLDOZER MINING OPERASI
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
Merk: Uler
rega: rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 1000 PCS / sasi
Bahan: 35Simn/42Crmo/QT450-10
Teknik: Forging / Precision casting
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC55-58, ambane 6-8mm
Kualitas: operasi pertambangan
Wektu garansi: 1600 jam
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

FAQ

1.Sampeyan pedagang utawa pabrik?
Kita minangka produsen kanthi hak ekspor.Pabrik kita dumunung ing kutha Quanzhou Nanan provinsi Fujian China.Kita duwe pengalaman luwih saka telung puluh taun ing industri iki.
2. Kepiye carane aku yakin manawa bagean kasebut cocog karo buldoserku?
Mangga sugesst kita nomer model utawa nomer asli saka bagean, kita bakal nyedhiyani gambar utawa ngukur ukuran fisik lan konfirmasi karo sampeyan.
3. Apa pesenan minimal sampeyan?
Iku gumantung ing jenis produk sing sampeyan tuku.Yen produk biasa lan kita duwe saham, ora perlu MOQ.
4. Apa sampeyan bisa mbantu para pelanggan ngembangake produk anyar?
Departemen pangembangan teknis kita khusus ngembangake produk anyar kanggo para pelanggan.Pelanggan kudu nyedhiyakake gambar, dimensi utawa conto nyata kanggo referensi kita.
5. Apa wektu timbal sampeyan?
Wektu pangiriman normal kira-kira sewulan, Yen kita duwe saham sajrone seminggu
6. Kepiye babagan syarat pembayaran?
T / T utawa L / C.istilah liyane uga rembugan.

IDLER FORGING
idler package

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita