Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Sampeyan pedagang utawa pabrik?

Kita minangka produsen kanthi hak ekspor.Pabrik kita dumunung ing kutha Quanzhou Nanan provinsi Fujian China.Kita duwe pengalaman luwih saka telung puluh taun ing industri iki.

Kepiye carane bisa yakin manawa bagean kasebut cocog karo buldoserku?

Mangga sugesst kita nomer model utawa nomer asli saka bagean, kita bakal nyedhiyani gambar utawa ngukur ukuran fisik lan konfirmasi karo sampeyan.

Apa pesenan minimal sampeyan?

Iku gumantung ing jenis produk sing sampeyan tuku.Yen produk biasa lan kita duwe saham, ora perlu MOQ.

Apa sampeyan bisa mbantu para pelanggan ngembangake produk anyar?

Departemen pangembangan teknis kita khusus ngembangake produk anyar kanggo para pelanggan.Pelanggan kudu nyedhiyakake gambar, dimensi utawa conto nyata kanggo referensi kita.

Apa wektu timbal sampeyan

Wektu pangiriman normal kira-kira sewulan, Yen kita duwe saham sajrone seminggu

Kepiye babagan syarat pembayaran?

T / T utawa L / C.istilah liyane uga rembugan.

Layanan kita

1. Garansi siji taun, panggantos gratis kanggo sing rusak kanthi umur nyandhang ora normal.
2. Kustomisasi produk OEM / ODM order.
3. Nyedhiyani dhukungan teknis online utawa video kanggo para pelanggan.
4. Mbantu sampeyan ngembangake pasar kanthi kualitas lan layanan sing paling apik.
5.VIP perawatan kanggo agen eksklusif kita.