Operasi Tambang Sepatu Track

Katrangan singkat:

Panggonan asal: China
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
Price: Rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
Wektu pangiriman: 7-30 dina


Detail Produk

Tag produk

Video

Kaluwihan sepatu trek

Properti sing beda-beda, kekuatan dhuwur, nyandhang lan rusak, tahan kejut
Biasane, ana papat bolongan sambungan ing sepatu trek lan loro bolongan reresik liyane ing tengah, Bolongan reresik bisa mbusak piring kanthi otomatis.Loro piring tetanggan duwe bagean tumpukan.Kanggo ngindhari potongan-potongan watu sing macet ing antarane lan nyebabake karusakan, sepatu trek kanthi sepatu trek rawa kanthi bentuk segitiga bisa digunakake yen excavator lan buldoser mlaku ing lemah teles, amarga segi telu -bentuk bisa mencet lemah alus lan nambah kapasitas ndhukung.

Saiki, piring trek buldoser khas bisa dipérang dadi rong jinis: piring datar kanthi jinis untu lan jinis untu non-trek berbentuk V kanthi bagean salib (sepatu trek rawa..Iki loro trek digunakake ing lemah conventional lan rowo lingkungan, Nanging nalika bulldozers bisa ing tundra, padha ngadhepi loro kahanan lemah khas: hard, tundra Gamelan ing kurang Suhu lan muddy, rowo alus ing suhu relatif dhuwur.Ing lingkungan iki, sanajan papan trek conventional plane-toothed bisa digunakake ing permafrost ing, nalika dianggo ing rowo, jumlah gedhe saka lemah bakal tundhuk marang iku, asil ing Kurangé populasi saka adhesion saka trek.Amarga kangelan reresik, iku perlu kanggo mbuang akeh tenaga kanggo ngresiki munggah sadurunge nerusake operasi, kang akeh mengaruhi efficiency produksi.V-shaped toothless trek, ing tangan liyane, cocok kanggo operasi rowo, nanging uga ora cocok kanggo kondisi permafrost amarga lack of untu trek, asil ing lack abot saka genggeman.

Plat crawler bulldozer model sarana sing dikembangake dening perusahaan kita ngatasi kekurangan saka piring crawler sing ana lan nduweni kaluwihan saka rong jinis piring crawler tradisional.Nyedhiyakake skema papan crawler kabeh cuaca kanggo buldoser lan peralatan mlaku-mlaku crawler liyane supaya bisa digunakake ing lingkungan lemah beku, sing bisa ningkatake efisiensi operasi buldoser lan peralatan mlaku-mlaku crawler liyane.Tujuan saka model sarana yaiku kanggo nyadari kanthi cara ing ngisor iki, kalebu piring crawler sing bentuke V sing awak bagean salib diwenehake karo untu crawler ing pucuk ngisor piring crawler. Bagian salib saka untu crawler yaiku trapezoid.segmen salib-bagean V-shaped wis ditempelake rereget ora gampang, gampang kanggo ngresiki, kaluwihan gedhe buoyancy, ing rowo saka crawler waos bisa duwe kaluwihan saka permafrost, nyegah slippage, mangkono ngatasi perangan tradisional ora bisa adaptasi kanggo kondisi lingkungan permafrost. saka rong jinis masalah lemah sing khas, nambah kemampuan operasi kendaraan sing dilacak.

Karakteristik saka piring trek bulldozer sing bagean waos saka waos trek lan trapezoidal.Struktur baja cast material lan tulangan internal, piring crawler diwenehake karo bolongan instalasi tetep.

Informasi detail sepatu trek

Informasi detail produk
katrangan: TRACK SHOES MINING OPERASI
Panggonan asal: Cina
Jeneng merek: PT'ZM
Nomer model D11
rega: rembugan
Rincian kemasan: Fumigate kemasan sing layak laut
wektu pangiriman: 7-30 dina
Istilah pembayaran: L/CT/T
istilah rega: FOB / CIF / CFR
Jumlah pesenan minimal: 1 pc
Kapabilitas sumber: 10000 PCS / sasi
Bahan: 25CrMnB
Teknik: Forging
Rampung: Gamelan
kekerasan: HRC42-49
Kualitas: operasi pertambangan
Wektu garansi: 1600 jam
Layanan sawise-sales: Dhukungan teknis video, Dhukungan online
warna: Kuning utawa Ireng utawa Customer dibutuhake
Aplikasi: Bulldozer & Crawler excavator

Track shoes Mekanik properti

Kekerasan Rockwell

Kekuwatan Ngasilake

Rp0,2≥1179MPa

Kekuwatan Tensile

Rm≥1372MPa

Enlogasi A≥10%

HRC 42-49

1256

1518

11.2

 

25CrMnB

Komposisi kimia (%)

 

 

 

 

C

Si

Mn

P

S

B

Cr

SPEC

0.23-0.28

0.15-0.35

1.10-1.40

≤0,030

≤0,010

0,0005-0,003

0.30-0.50

Nilai Testing

0.25

0.27

1.18

0.012

0.008

0,0028

0.38


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita