Sepira kerepe rol bulldozer kudu diganti?

Fungsi utama roller kanggo ndhukung bobot saka excavator lan buldoser, supaya trek gerakane bebarengan wheel kanggo ngrampungake operasi.Dadi sepira kerepe rol bulldozer kudu diganti?Dina iki aku bakal menehi introduksi singkat.

1. Ingroldigunakake kanggo ndhukung bobot fuselage mesin konstruksi kayata excavator lan bulldozer.Ing wektu sing padha, nggulung ing ril panuntun (link rel) utawa sepatu trek trek.Iki uga digunakake kanggo matesi trek lan nyegah slippage lateral.Nalika Nalika peralatan machinery construction diuripake, rollers meksa trek kanggo slip ing lemah.

2. Dene sepira kerepe buldoserrolkudu diganti, nyatane, yen longkangan antarane rollers bulldozer gedhe banget lan retak, padha kudu diganti.Nanging uga gumantung ing lingkungan panggunaan tartamtu.Yen dijaga kanthi ati-ati, umur layanan kira-kira 20.000 nganti 30.000 jam.

3. Bulldozerrolasring bocor lenga amarga instalasi ora akurat.Mulane, langkah-langkah protèktif tartamtu kudu ditindakake sajrone proses instalasi.Mesin sing mlaku jarak adoh bakal nyebabake rol lan drive pungkasan ngasilake suhu dhuwur amarga rotasi jangka panjang., Viskositas lenga suda lan pelumasan kurang, mula kudu kerep dipateni kanggo kelangan lan ndawakake umur awak ngisor.

Umumé, suwene ora roller support bulldozer kudu diganti, iku perlu kanggo biji miturut kahanan nyata, iku perlu kanggo katon ing lingkungan nggunakake kita, etc. Supaya ndawakake umur layanan, kita kudu nindakake tartamtu. langkah-langkah inspeksi lan pangopènan.


Wektu kirim: Mei-23-2022