Prekara sing kudu digatekake ing pilihan trek sing ndhukung tugas berat

ahli industri nggunakake rollers kanggo ngatasi macem-macem tantangan.Nanging, milih roda dhukungan sing tepat kanggo aplikasi sampeyan gumantung ing sawetara pertimbangan, kalebu:

Apa jinis beban sing pengin dipindhah?Track rakitan wheel support dirancang kanggo ndhukung salah siji obah (dinamis) kathah utawa statis (statis) kathah.

Kepiye beban bakal ditrapake?Rol bisa nahan beban radial utawa aksial (dorongan).Beban radial ditrapake ing sudut 90 derajat menyang bolongan bantalan utawa poros puteran, nalika beban dorong ditrapake sejajar karo bolongan bantalan utawa poros puteran.

Apa syarat lan watesan olahraga?Komponen sing ngemot beban biasane dirancang kanggo nggampangake gerakan ing sawetara arah nalika mbatesi gerakan ing arah liyane.

Apa kacepetan aplikasi?Kacepetan obyek sing obah bisa diterangake kanthi cara linear (jarak liwat wektu, kayata FPM utawa M/ SEC) utawa gerakan rotasi (revolusi per menit utawa RPM).

Macem-macem jinis rollers ngisor

Roller ngisor excavator nduweni poros kandel kanggo metokake bobot mesin.Dhiameter lumahing mlaku saka roller ngisor luwih cilik, amarga mesin ora perlu nindakake karya obah kakehan.

Roller ngisor excavator cilik nduweni karakteristik sing padha karo excavator gedhe.Nanging, rollers ngisor iki luwih jinis bagean soyo tambah ing pindah kebangkrutan, gumantung ing jinis lan trek digunakake.

Roller ngisor bulldozer duwe lumahing mlaku luwih gedhe amarga padha nindakake karya obah.Macem-macem jinis flanges dipasang kanthi gantian kanggo nuntun link chain trek sing luwih apik.Roller ngisor duwe tank panyimpenan lenga gedhe, supaya roller bisa digawe adhem kanthi lengkap.


Wektu kirim: Jun-07-2022